Prive workshops

Privé workshops fotografie of/en photoshop zijn zeker mogelijk. Deze workshops zijn voor de beste begeleiding steeds helemaal op maat ingedeeld. Zo kunt u als beginner tot gevorderde terecht bij mij voor een workshop. Voor de locatie van een privé workshop kan u zelf kiezen om tot Brugge te komen of om mij tot bij u te laten komen. Betaling gebeurd steeds op voorhand, dit kan met een voorschot van 50% of meteen het hele bedrag betalen. Heb je vragen of interesse om een privé workshop te volgen? Aarzel dan zeker niet om te contacteren!

Prijzen prive workshops

Workshop fotografie
175
1 op 1
3u
Theorie + Fotografie
Workshop photoshop
200
1 op 1
3u
Adobe Lightroom + Photoshop
Huren MacBook + 30€
Combi workshop
350
1 op 1
6u
Theorie + Fotografie + Lightroom & Photoshop
Huren MacBook + 30€
Emma-paard-galop-herfst-freedom-actie-before Emma-paard-galop-herfst-freedom-actie-after
strandbefore-moeder-en-veulen strandafter-moeder-en-veulen

Groepsworkshop en meelopen

De groepsworkshops zijn fotoshoots waarbij ik alles organiseer van leuke modellen, kledij en locatie. Ideaal om je portfolio uit te breiden en een heleboel tips mee te krijgen! Daarnaast zijn deze praktijk-workshops goed als je tegen dingen aanloopt in de paarden- of hondenfotografie. Iedereen is welkom, van hobby tot professioneel, ook alle andere takken van de fotografie om eens te proeven van de paarden of hondenfotografie! Ideaal is wel als je weet hoe je toestel werkt en hoe je je toestel moet instellen zodat we meteen in het fotograferen kunnen beginnen. Indien dit nog een groot probleem is kan een privé workshop of traject misschien iets interessanter zijn voor je. Op een praktijk-workshop leer ik je vooral hoe ik te werk ga van kadreren, locatie spotting en aansturen van de modellen. Er wordt vaak gewerkt in een thema zoals focus op de prinsess style of meer op de actie en/of portretten van de paarden. Hetzelfde voor de honden kan er op de ene workshop meer aandacht gegeven worden aan de portretten of aan de actie. Hierdoor kan er meer en beter ingespeeld worden op elk onderdeel.

  • Kleine groepjes
  • Prachtige locaties
  • Geschikte modellen
  • Leerrijke en leuke belefenis

Heb je ook zoveel zin om op pad te gaan?
Schrijf je dan zeker in of stel je vraag hier!

Momenteel geen meeloopdagen online, houd mijn Social Media in de gaten voor als er nieuwe online komen!

Meeloop Paardenfotografie in het bos.

22-10-2022 08:30 03:30 Brugge

Wil je mee op avontuur naar het wondermooie bos in Brugge? Op deze top loctaie hebben we tal van mogelijkheden. We gaan in de ochtend fotograferen tussen bomen waar je dat perfecte dromerige plaatje van krijgt. 2 prachtige modellen zullen ter beschikking staan! Deze meeloop zal een variatie van portretten, connectie en actie bieden met het eerste model in een prachtige herfst setting en het 2de model zal helemaal in een exclusieve full-styled halloween outfit voor onze lenzen staan. Een moment uit de duizenden die je zeker niet wilt missen!

Krijg tips en tricks voor de beste resultaten en aanvulling voor jou portfolio! We zijn met een groep van maximaal 8 fotografen. Foto's die je maakt op deze meeloop zijn vrij te gebruiken. Let op, een meeloop is geen workshop! Maar je krijgt wel zeker de tips en ziet hoe ik te werk ga met mijn modellen en locatie.

Wat heb je nodig?

  • Een spiegelreflex of systeemcamera met een telelens zoals 70-200mm.

Welk niveau?

  • Alle niveaus welkom! Je haalt wel het meeste uit de meeloop als je zelf de instellingen kan zetten van je toestel.

Extra optie

  • Ontvang voor slechts 25€ uitgebreide feedback op je foto's!
Meeloop-paardenfotografie-halloween