Prive workshops

Privé workshops fotografie of/en photoshop zijn zeker mogelijk. Deze workshops zijn voor de beste begeleiding steeds helemaal op maat ingedeeld. Zo kunt u als beginner tot gevorderde terecht bij mij voor een workshop. Voor de locatie van een privé workshop kan u zelf kiezen om tot Brugge te komen of om mij tot bij u te laten komen. Betaling gebeurd steeds op voorhand, dit kan met een voorschot van 50% of meteen het hele bedrag betalen. Heb je vragen of interesse om een privé workshop te volgen? Aarzel dan zeker niet om te contacteren!

Prijzen prive workshops

Mini workshop
150
1 op 1
2u
Privé meeloop OF nabewerking
Dag workshop
350
1 op 1
6u
Fotografie of/en nabewerking
Emma-paard-galop-herfst-freedom-actie-before Emma-paard-galop-herfst-freedom-actie-after

Persoonlijk begeleidingstraject

Een begeleidingstraject is een intensieve training en begeleiding van 1 of 3 maand voor jou als fotograaf. In deze periode krijgt u workshops en wekelijkse begeleiding voor de vorderingen die u heeft gemaakt. Belangrijk is dat er dan ook veel tijd gespendeerd wordt aan de eigen ontwikkeling. Een traject is geschikt voor iedereen die zijn eerste toestel wilt gaan aanschaffen of heeft gekocht tot wie een extra boost aan zijn bedrijfje of fotografie skills wilt geven. Ook uiterst geschikt voor wie de stap van hobby naar professioneel wilt gaan. Het is een traject is helemaal persoonlijk en op maat. Dit kan van het leren fotograferen, het nabewerken, een eigen stijl ontwikkelen tot alles achter de schermen van een fotografie-bedrijfje gaan.

Wil jij een boost in de fotografie?
Aarzel dan niet om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen!
Let op, de plaatsjes zijn beperkt! Het is mogelijk dat je niet meteen een traject kan ingaan.

Prijzen begeleidingstraject

Eenmalig gesprek
50
1 op 1
1 gesprek van 1u-1,5u
Los te boeken
Klein traject
300
1 op 1
4 weken begeleiding
1 mini workshop
3x 1u videocall opvolging
Groot traject
850
1 op 1
3 maanden begeleiding
3x mini workshop
1x brandingshoot
Wekelijks 1u videocalls voor opvolging
strandbefore-moeder-en-veulen strandafter-moeder-en-veulen

Groepsworkshop en meelopen

De groepsworkshops zijn fotoshoots waarbij ik alles organiseer van leuke modellen, kledij en locatie. Ideaal om je portfolio uit te breiden en een heleboel tips mee te krijgen! Daarnaast zijn deze praktijk-workshops goed als je tegen dingen aanloopt in de paarden- of hondenfotografie. Iedereen is welkom, van hobby tot professioneel, ook alle andere takken van de fotografie om eens te proeven van de paarden of hondenfotografie! Ideaal is wel als je weet hoe je toestel werkt en hoe je je toestel moet instellen zodat we meteen in het fotograferen kunnen beginnen. Indien dit nog een groot probleem is kan een privé workshop of traject misschien iets interessanter zijn voor je. Op een praktijk-workshop leer ik je vooral hoe ik te werk ga van kadreren, locatie spotting en aansturen van de modellen. Er wordt vaak gewerkt in een thema zoals focus op de prinsess style of meer op de actie en/of portretten van de paarden. Hetzelfde voor de honden kan er op de ene workshop meer aandacht gegeven worden aan de portretten of aan de actie. Hierdoor kan er meer en beter ingespeeld worden op elk onderdeel.

  • Kleine groepjes
  • Prachtige locaties
  • Geschikte modellen
  • Leerrijke en leuke belefenis

Heb je ook zoveel zin om op pad te gaan?
Schrijf je dan zeker in of stel je vraag hier!

Volzet Volzet Paardenfotografie in het bos - Actie

19-09-2021 17:30 03:00 Brugge

Wil je mee op avontuur naar het wondermooie bos in Brugge? Op deze leuke loctaie heb je tal van mogelijkheden. We gaan bij avondval fotograferen met paarden tussen de groene blaadjes! 3 prachtige modellen zullen ter beschikking staan! Een avond waar je met zekerheid supertoffe platen zal vangen!
Deze meeloop zal zich specifieker richten op paard in actie.

Krijg tips en tricks voor de beste resultaten en aanvulling voor jou portfolio! Krijg persoonlijke feedback nadien en krijg antwoordt op al je vragen. We zijn steeds met een gezellig groepje van maximaal 6 fotografen voor de beste begeleiding. Foto's die je maakt op deze meeloop zijn vrij te gebruiken.

Wat heb je nodig?

  • Een spiegelreflex of systeemcamera met een grote lens zoals 70-200mm.
LOGO_ESP_4467-1