Info Workshops en Portfolio-shooting

Portfolio-shooting

Portfolio-shootings zijn dagen waarop je als fotograaf, van hobby tot professioneel, kan mee fotograferen onder begeleiding en zo prachtige modellen op de foto kan zetten. Deze portfolio-momenten zijn steeds met minimaal 2 prachtige modellen en op mooie locaties. Elke portfolio-shooting kan zijn uniek element hebben van herfstsfeer, kerstkrans, bloesems, connectie, strand, actie,... noem maar op! Welk doel/sfeer een portfolio-moment heeft zal er dan ook steeds bij staan. Als deelnemend fotograaf kan je tijdens een portfolio-moment alles vragen, krijg je tips en tricks om op de beste manier met jouw eigen toestel te kunnen werken. Ook heeft een portfolio-moment nadien 1 persoonlijke 1 op 1 feedback die via mail of videochat kan.
Let op, een portfolio-moment geeft geen nabewerking in photoshop, het is fotograferen op een georganiseerde fotoshoot en zien hoe ik tewerk ga met mijn modellen.. Indien je als model of als fotograaf een tip kan doorgeven om zo'n portfolio-shooting in bij jou in de buurt te organiseren, zal je daar ook aan kunnen deelnemen aan een voordelig tarief of je kan een waardebon krijgen voor de leuke tip als ik deze effectief gebruik. Indien het afgelast moet worden, voor welke omstandigheid dan ook, zullen de deelnemers een 100% tegoed krijgen om zich in te schrijven voor een ander portfolio-moment. Alle prijzen zijn btw-vrij.

Groepsworkshops

Regelmatig zullen er nieuwe groeps-workshopdata's online komen. Er worden verschillende soorten workshops gegeven, voor alle niveau's. Voor elke workshop wordt vooraf betaald bij inschrijving. Indien annulatie plaats vind binnen de 14 dagen voor de workshop krijgt u 50% van u geld terug in een waardebon of kunt u voor slechts €20 extra (administratiekost) het hele bedrag hergebruiken om in te schrijven in een andere workshop. Bij annulatie minder dan 7 dagen wordt het volledige bedrag ingehouden wegens moeilijk invullen en vrijhouden van u plekje, wel kan 50% van het bedrag gerecupereerd worden door u meteen in te schrijven voor een andere workshop of meeloop. Deze workshop of meeloop moet binnen de 7 maanden vallen na de workshop waar u oorspronkelijk voor hebt ingeschreven. Indien de workshop zelf afgelast moet worden, voor welke omstandigheid dan ook, zullen de deelnemers een 100% tegoed krijgen om zich in te schrijven in een andere workshop.
Inschrijven of vragen? Dit kan via mail. Alle prijzen zijn btw-vrij.

Privé workshops

Privé workshops fotografie/photoshop of een combinatie is zeker mogelijk. Wil je meer info over een privé workshop? Aarzel dan zeker niet om te contacteren! Alles kan naar wens. Voor locatie van een privé workshop kan u zelf kiezen om tot Brugge te komen of om mij tot bij u te laten komen. De betaling gebeurd steeds op voorhand, indien er problemen zijn kan er altijd verplaatst worden zonder extra kosten. Bij definitieve annulatie krijgt u 70% van het geld terug in een waardebon indien dit meer dan 7 dagen op voorhand gebeurd, anders wordt het gehele bedrag afgehouden. Alle prijzen zijn btw-vrij.

Online training

Nieuw sinds februari 2020 is de online training. Ideaal als je wat verder woont en tijd moeilijk te vinden is in de agenda. Hierbij gaan we via videochat, whatsapp, skype, telefoon... contact maken en kan ik je meteen feedback en uitleg geven. Dit is steeds 1 op 1 en volledig naar wens in te vullen. Dit kan gaan van feedback op foto's na een fotoshoot die je hebt gedaan tot het helpen bewerken van je foto's. Ook een feedback is mogelijk naar een selectie foto's in je portfolio. Er is dus fototechnisch en in nabewerking ondersteuning mogelijk. Via mail nemen we een uur en datum om af te spreken. Prijzen kunnen verschillen naar soort training (feedback / nabewerking) en duur van de online training. Heb je alvast interesse? Neem dan zeker contact op!

Emma-paard-galop-herfst-freedom-actie-beforeEmma-paard-galop-herfst-freedom-actie-after
Paard-galop-strand-avond-zon

Volzet Volzet Paardenfotografie op het strand

08-08-2020 19:00 02:30 Oostduinkerke

Strand, zee en zon. Daarvoor gaan we naar het strand. We gaan bij avondval fotograferen met paarden in actie in de zee en duinen. Maar ook de band tussen eigenaren en hun paarden zullen hier niet ontbreken. Een avond waar je met zekerheid supertoffe platen zal vangen! Ook het gebruik van mijn kledij en/of kranzen zullen hier van toepassing zijn.

Krijg tips en tricks voor de beste resultaten en aanvulling voor je portfolio! Krijg persoonlijke feedback nadien en krijg antwoordt op al je vragen. We zijn steeds met een gezellig groepje van maximaal 6 fotografen voor de beste begeleiding.

Wat heb je nodig?

  • Een spiegelreflex of systeemcamera met een grote lens zoals 70-200mm.

Volzet Volzet Paardenfotografie in de heide

15-08-2020 19:30 02:30 Brasschaat

Ondek de schoonheid van paarden en dat in de heide. Hoe fotografeer je paarden met eigenaar in de heide? Hoe stuur je het best je modellen en hoe kadreer je een foto? We gaan fotograferen met een hopelijk mooie avondzon in de heide! De paarden in portret, in connectie met de eigenaar en eventueel in actie aan de lange lijnen. Een avond waar je met zekerheid supertoffe foto's gaat kunnen maken! Ook het gebruik van mijn kledij en/of kranzen zullen hier van toepassing zijn.

Krijg tips en tricks voor de beste resultaten en aanvulling voor je portfolio! Krijg steeds nadien feedback en krijg antwoordt op al je vragen. We zijn steeds met een gezellig groepje van maximaal 6 fotografen voor de beste begeleiding.

Wat heb je nodig?

  • Een spiegelreflex of systeemcamera met een grote lens zoals 70-200mm.
zomer-heide-pony-connectie-workshop-meeloop

Groepsworkshops

Groepsworkshops zullen pas terug plaats vinden vanaf september ivm de coronamaatregelen.
De nieuwe groepsworkshops zullen pas bekend gemaakt worden wanneer alles het terug met 100% zekerheid kan toelaten.

Wil je een workshop volgen in de plaats?
Je kan steeds een privé workshop aanvragen, ook online mogelijk, volledig op maat voor jou!